Overlijden Wim Sterk

Gepubliceerd 3 maart 2021

Op 28 februari werden we overvallen door het nieuws dat Wim Sterk plotseling is overleden. Dat was een grote schok voor de werkgroep die met Wim deze website heeft ontwikkeld.

Wim Sterk

Zonder Wim was het maken van de website niet mogelijk geweest. Wim was de drijvende kracht achter de evaluatie van het Ruimte voor de Rivier programma. De werkgroep is opgericht als gevolg van de uitkomst van de evaluatie. Wim heeft van de eerste dag de werkgroep gemotiveerd.

Inspirerende pionier

Met oog voor de verschillende belangen, grote kennis van zaken, geduld en vriendelijkheid wist Wim ambtenaren, aannemers en wetenschappers vrijwel altijd op 1 lijn te houden. Voor succesvol samenwerken is dat van cruciaal belang. Dat hoefde je aan Wim niet uit te leggen, hij was eigenlijk altijd al een inspirerende pionier in samenwerken.

Kennis delen

Wim maakte samenwerken concreet en zag de website als een belangrijk middel om kennis hierover te delen. Wim had nog vele ideeën om de website verder te ontwikkelen. Ook daarom is het plotseling wegvallen van Wim Sterk voor ons een groot gemis. Wij blijven Wim herinneren als een heel bijzondere persoon en collega.